Już drugą dobę nie mamy wody! Chyba ktoś powinien się w końcu tym zainteresować! Żadna awaria nie została usunięta, jak wynika z komunikatów mzk. Mieszkańcy gminy nadal jej nie mają. Nie potrzebujemy żadnego placu tylko wody. Zbyt skomplikowane w XXIw.
Panie Burmistrzu Prosimy o pomoc,wode mozna kupic w sklepie i zaspokoic pragnienie ale jak mamy Fekalia sposcic w toalecie ???
Szanowni rządzący gminą Sulejów. Ja rozumiem jedną, drugą, trzecią... ba, nawet szóstą, siódmą i ósmą awarię bo jestem wyrozumiały - bardzo wyrozumiały ale dzwudziestą którąś, zgubiłem rachubę...to już stanowczo przesada aż cisną się bardzo brzydkie słowa. Podajcie do publicznej wiadomości w czym leży problem, może my mieszkańcy tej pięknej gminy będziemy mogli Wam pomóc.
Chamstwo i bezczelnosc z ust pracownicy urzędy miejskiego w sulejowie która obiecała mi ze o godz 16 została puszczona woda i bezczelnie się rozliczyla. Czekam aby naprawdę zebrały się te żółte kamizelki prze urzędem w sulejowie
ja rozumiem, że wszyscy są zdenerwowani, ale żeby coś osiągnąć proszę o kontakt z MZK Sulejów i UMiG Sulejów.
Być może dziś już tam nikogo nie ma w pracy, Oczywiście w poniedziałek zrobili sobie wolne. Ale trzeba dzwonić, pisać pisma, pisać maile. I kategorycznie żądać odpowiedzi na piśmie.
Ręce opadają … latem nie ma wody, ponieważ wszyscy działki podlewają :( Zimą znowu awarie nas nękają … Nie wspomnę już o groźbie likwidacji minibusa - gmina Sulejów biedna, więc jej mieszkańcy choć podatki opłacają z buta lub okazją mają się dostać do Piotrkowa lub Sulejowa. Co za czasy, co za rządy ???
Proszę dzwonić i pisać pisma o odszkodowania za przerwy w dostępności wody. Kontakt tel. podałem w poprzedniej wiadomości.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!